Gepost in Vraagbaak

Je kunt onze grafmonumenten en markeringen zo persoonlijk maken als je maar wilt. Maar wat zet je op een grafmarkering? Een goede vraag! In dit artikel vertellen we waar je onder andere aan kunt denken en geven we enkele tips.

Foto opdruk

Juist in deze tijd waarin er zoveel mogelijk is, is het nu de standaard om gebruik te maken van een foto van de overledene. In onze editor kan je direct een foto uploaden zodat je goed kunt beoordelen hoe het er uit komt te zien. Je hoeft dus niet te wachten op een proef, maar je bent zelf in controle!

Naam en datum

De naam van de overledene kan op verschillende manieren op een grafsteen staan; voluit, alleen de voornaam, meerdere voorletters, met hoofdletters of kleine letters. Naast de naam zie je vrijwel altijd de geboortedatum en de overlijdensdatum van de overledene op een grafsteen staan. De geboortedatum staat veelal aan de linkerkant. Naast de geboortedag wordt er ook weleens een sterretje afgebeeld. Aan de rechterkant wordt dan de datum van overlijden aangeduid met een kruisteken ernaast.

Printherinnering heeft hiervoor meerdere templates per product gemaakt.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Winkelwagentje