Over ons

Ontstaan van Printherinnering

Allprint - Drukkerij voor specialistisch drukwerkPrintherinnering is een platform voor de uitvaartbranche wat ontstaan is uit Allprint, dé drukkerij uit Dokkum, die zich richt op unieke en speciale technieken en toepassingen. Een daarvan is het ontwikkelen en bedrukken van tijdelijke en permanente monumenten voor de uitvaartbranche.

Hoe het idee voor tijdelijke grafmonumenten is ontstaan

Door nauwe samenwerking met uitvaartondernemers werd ons duidelijk dat nabestaanden het moeilijk vinden om een graf te bezoeken waar nog geen grafsteen op geplaatst is. Wij waren van mening dat het onacceptabel is dat hier geen oplossing voor bestond. Daarom hebben we de hoofden bij elkaar gestoken en hebben na lang onderzoek een product ontwikkeld wat niet alleen voldoet aan de wettelijke- maar ook de hoogste kwaliteitseisen.

Laagdrempelig en eenvoudig

Creëer uw ontwerp eenvoudig in onze editor, kies het gewenste materiaal, kleur, stijl en wij doen de rest. Mocht u er onverhoopt zelf niet uitkomen, dan staan we voor u klaar!

Samen leggen we de herinnering aan uw dierbare voor altijd vast.

Zo leveren we zowel aan particulieren als aan uitvaartondernemers.

Ontstaan

Printherinnering is een platform voor de uitvaart wat ontstaan is uit Allprint, dé drukkerij uit Dokkum, wat zich richt op unieke en speciale technieken en toepassingen. Een daarvan is het ontwikkelen en bedrukken van tijdelijke en permanente monumenten voor de uitvaartbranche.

Wij staan achter onze producten en diensten en leveren altijd kwaliteit en op tijd. Heb je vragen over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Samen leggen we een dierbare herinnering voor altijd vast.

Engraved levert zowel direct aan particulieren als aan uitvaartondernemers.

Afscheid en verwerking

Concept

Het idee van Printherinnering is ontstaan uit de wens van nabestaanden en uitvaartondernemers om iets tastbaars te kunnen tonen van de overledene wat degene terugbrengt naar het moment dat de overledene nog in hun midden was.

Een lege plek

Bij de uitvaart zijn vaak foto’s of andere aandenken geplaatst, wat de nabestaanden terugvoert in de tijd. Wat wij zo jammer vinden is dat dit na de teraardebestelling allemaal verdwenen is. Het enige wat je ziet is een lege, kale plek. Dat is de voornaamste reden waarom we dit concept bedacht en uitgewerkt hebben

Allprint - dé partner voor de uitvaartbranche

Het product ‘Printherinnering’ is ontstaan uit het bedrijf Allprint.
Door toepassing van unieke materialen en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een onovertroffen partner voor in de uitvaartbranche.

Allprint uit Dokkum is er voor uitvoering van uniek en speciaal drukwerk. Voor het bedrukken van papier, hout, karton of metaal. Voor het snijden of frezen met de grootste precisie. Of voor het printen van hele lage oplages of bijzondere formaten.

Alles digitaal, dus snel en flexibel in maatwerk. Zelfs voor eenmalige producties of unieke series van één. En ideaal voor dummy’s en conceptontwerpen.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Winkelwagentje