Voor uitvaartverzorgers

Meld u aan als zakelijke klant

Wij houden van korte lijnen en direct contact. Wanneer u zich bij ons aanmeldt als ondernemer in de uitvaartbranche profiteert u van vele voordelen wat ons systeem te bieden heeft.

Het wachtwoord moet uit minimaal 7 karakters bestaan
Het wachtwoord moet uit minimaal 7 karakters bestaan

    
     
   

Afscheid en verwerking

Concept

Het idee van Printherinnering is ontstaan uit de wens van nabestaanden en uitvaartondernemers om iets tastbaars te kunnen tonen van de overledene wat degene terugbrengt naar het moment dat de overledene nog in hun midden was.

Een lege plek

Bij de uitvaart zijn vaak foto’s of andere aandenken geplaatst, wat de nabestaanden terugvoert in de tijd. Wat wij zo jammer vinden is dat dit na de ter aarde stelling allemaal verdwenen is. Het enige wat je ziet is een lege, kale plek. Dat is de voornaamste reden waarom we dit concept bedacht en uitgewerkt hebben.

Allprint - dé partner voor de uitvaartbranche

Het product ‘Printherinnering’ is ontstaan uit het bedrijf Allprint.
Door toepassing van unieke materialen en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een onovertroffen partner voor in de uitvaartbranche.

Allprint uit Dokkum is er voor uitvoering van uniek en speciaal drukwerk. Voor het bedrukken van papier, hout, karton of metaal. Voor het snijden of frezen met de grootste precisie. Of voor het printen van hele lage oplages of bijzondere formaten.

Alles digitaal, dus snel en flexibel in maatwerk. Zelfs voor eenmalige producties of unieke series van één. En ideaal voor dummy’s en conceptontwerpen.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Winkelwagentje